Lever du det liv du önskar?

Lever du det liv du önskar?

Vi drar igång höstterminen denna vecka med en 3 dagars workshop på kursgården i Västergötland. Det är små grupper för att känna en större säkerhet kring Corona. På kursgården erbjuder vi mat och boende och vi har möjlighet att erbjuda alla eget rum. 

När värmen äntligen kom blev det dags att börja jobba igen, men jag hoppas att ni alla har fått återhämtning under sommaren, som även för många kan vara en tuff tid. Vi längtar hela året efter sommaren då vi ska hinna och göra så mycket och målar gärna upp bilder som inte alltid överensstämmer med verkligheten.

Många känner oro över hur man ska hinna med att ta hand om barn, föräldrar, partner eller förhålla sig till expartner. Skilsmässorna ökar efter sommaren och vi vet också att det är en klart ökad alkoholkonsumtion under sommaren som kan orsaka konsekvenser.

Så det kan vara klokt att ta ett återtag om sig själv och sitt liv, se över om det är något du behöver ändra. Varför inte helt enkelt fundera på en uppgradering av dig själv till 2.0. Lever du det liv du önskar. Ofta kan vi åstadkomma stor skillnad genom små förändringar i våra beteendemönster.

3 dagars Workshop – Res Dig! Läk ditt medberoende

Nya Steget erbjuder 3 dagars workshops runt om i landet under hösten. Vi kommer även att hålla en certifieringsutbildning för de som vill jobba med ”Res dig” materialet.

Det finns också ett unikt erbjudande om ett 5 dagars Retreat i november, där jag har bjudit in min kollega Gaya Pienitzka som bla arbetar med terapeutisk hypnos, som hon har 20 årig erfarenhet av. Vi har erfarit att kombination av medberoendeterapi och hypnos har varit fantastisk, det påskyndar processen flera år och hypnosen gör det lättar att komma i kontakt med sitt innersta känsloliv som möjliggör bestående förändringar. Knopp och kropp jobbar ihop istället för att knoppen har en egen agenda och kroppen skriker i protest.

Jag kan garantera er en omvälvande process.

Höstens kalendarium

3 dagars workshop, dagtid 9-17

3-5 september Stockholm
1-3 oktober Malmö
8-10 oktober Livered kursgård (Göteborg)
1-3 december Stockholm

Retreat medberoende/hypnos
11-15 november

Certifieringsutbildning
18-20 november (för att kvalificera sig till dessa dagar behöver man ha genomfört en 3 dagars workshop)

Madeleine
madeleine@nyasteget.se