Res Dig

Boken ”Res Dig! – Läk ditt medberoende”

”Res dig” är en bok om medberoende som på djupet beskriver de sår och konsekvenser som uppstår hos dem som lever med eller har vuxit upp med beroende och psykisk ohälsa i familjen.

Medberoende är på sätt och vis ett större problem än beroende då det drabbar så många fler. Runt varje beroendeperson finns det oftast 4-6 personer som är drabbade, med det är nästan alltid bara den beroende som får hjälp. De flesta som växer upp med beroende, psykisk ohälsa och eller dysfunktionella mönster i familjen får traumaliknande problem som behöver hanteras. Personer med obearbetad medberoendeproblematik dyker ofta upp i vården när skadorna manifesterar sig fysiskt och är överrepresenterade med diagnosen utmattningssyndrom.

”Res dig” är en bok om medberoende som på djupet beskriver de sår och konsekvenser som uppstår hos dem som lever med eller har vuxit upp med beroende och eller psykisk ohälsa i familjen. Boken ger dig verktyg för hur du kan lägga ditt pussel, förstå dig själv och ditt medberoende och därmed komma ur det.

Boken ”Res dig” visar vägen för hur du kan läka ditt medberoende genom medvetenhet, handling och utveckling. ”Res dig” visar vägen till försoning och förlåtelse och hur det är möjligt att gå vidare trots djupa sår och trasiga relationer.

Pris: 270 kr, varav 10 kr går till stiftelsen Trygga Barnen.
Leveranstid: Skickas inom 2-3 dagar

Nu såld i 3000 exemplar!

Recensioner

”Tack Madeleine, för en lättläst, träffsäker och extremt lärorik bok om att resa sig från sitt medberoende. Förstår plötsligt mycket om mig själv och vad som präglat mig och mina nära relationer från min uppväxt. Kom efter halva boken fram till att jag reproducerar mycket av det jag själv förkastat i mina föräldrars beteende, vilket jag skönt nog kunde få insikt om genom boken. Så, tack igen! Nu ska jag fortsätta jobba med mig själv. //Sanna”

”Tack för boken. Den kom med posten förra veckan. Jag vill bara tacka dig, och ge dig en stor komplimang för din bok! Den är fantastiskt pedagogisk, lättläst och klockren ihop med E-terapin. Jag sträckläste den i helgen, från pärm till pärm. //Camilla”

”Tack så mycket för den inspiration, motivation, lärdomar och insikter du har gett mig. Det har varit så givande och lärorikt, men också en extrem lättnad och frihetskänsla, att känna att jag har kommit en bit på vägen och att jag, bland annat genom samtal med dig, jobbat med många av de sakerna och kunnat förändra mitt beteende och gett mig verktyg att fortsätta göra det. TACK så mycket. //Clara”

”Jag vill tacka för boken, den gav mig många både igenkännings- och aha-upplevelser.  Jag har som så många levt i ett destruktivt förhållande ett tag, kommit ur det med inte riktigt kunnat släppa. Din beskrivning av ”krokar” var otroligt passande. //Linda”

Hör Madeleine läsa ut boken – Res dig! Läk ditt medberoende