Medberoendegrupp

Medberoendegrupp

Grupprocess/utbildning, Res dig metoden

Styrs ditt liv av andra, påverkas du lite för mycket av vad andra tycker, tänker och känner. Sitter du fast i en relation eller ett jobb där du inte utvecklas? Nu är det dags att ta nya friska tag och göra upp med det förflutna, det är först när vi har förlåtit och försonats som vi har möjlighet att gå fria från gamla mönster som håller oss fast. Du får möjlighet att syna dina beteendemönster, dina tankar, känslor och handlingar. Grupputbildning/terapi ger en dynamik och bredd du inte får när du jobbar själv.

Träffarna är 10 gånger á 2.5 timmar, där du får konkreta övningar och verktyg för att jobba med ditt medberoende.

Varje träff innefattar, föreläsning, övningar och grupprocess och läxa. Vi igenom grunderna för vad som är ett medberoende, olika typer av medberoende, hur det kan styra oss, vad är drivkraften i ett medberoende, vad är konsekvenserna och hur kan jag börja frigöra mig ifrån de starka banden som ett medberoende innebär.

Pris: 4500 kr (inkl moms för privatpersoner), + moms för företag

ingår material och bok.

Plats: Kaplansbacken 10, 11224 Stockholm

Tid: Start 13/3-2018, 20/3, 27/3, 3/4, 10/4, 17/4, 24/4, 8/5, 15/5, 22/5

Gruppledare: Madeleine Swartz

Anmälan: madeleine@nyasteget.se

www.nyasteget.se

 

 

Madeleines väg till en framgångsrik medberoendeterapeut är kantad av erfarenheter som gör henne unik. Hon har medverkat i utvecklingen av program hos flera av de stora öppenvårdsinstitutionerna. Efter mer än ett decennium av att hålla egna grupper, utbildningar och ge enskild terapi har kunskapen nu samlats i ett system av böcker och studiematerial.

 

Madeleine
madeleine@nyasteget.se