Din tro kan förflytta berg och dina tvivel kan skapa dem

Din tro kan förflytta berg och dina tvivel kan skapa dem

Jag älskar mitt liv idag, ett liv utan ett negativt beroende och medberoende. Att få vara fri och leva det liv jag vill, att ta ansvar för mina egna val, men också konsekvenserna. Det är en lycka att kunna säga och känna att jag tycker om mig själv, känner mig stolt över min resa, så här långt.

Men, under många år fanns det inget ljus, inget hopp, bara mörker, tomhet, likgiltighet och ångest. Att känna att jag idag bär solen på insidan fyller mig med tacksamhet men också med ödmjukhet, det är ingen självklarhet att må bra.

I mitt arbete träffar jag många som mår dåligt, som sitter fast i sina liv, som misströstar, utan kontakt med sig själva.

Det finns hopp, det finns massor av överflöd som räcker till oss alla, vi behöver bara ta för oss, tro på att du är värd att få vara en del av överflödet. Det är nu livet pågår, inte igår, inte imorgon. Så vänta inte längre på att framtiden ska komma, skjut inte upp livet, gör nu, lev nu, det är det enda vi har.

Börja dagen med aktiva beslut, vill jag det här? Kan jag? Är det bra för mig?

 

Det är hög tid att du också tillåter dig att må bra. Din tro kan förflytta berg!

 

Madeleine
madeleine@nyasteget.se