RETREAT i metoden RES DIG läk ditt medberoende – 3 dagar med yoga och workshops

3 dagars Retreat med metoden ”Res dig! – Läk ditt

medberoende”, ihopvävt med livsyoga

Beskrivning

Dagarna blandas av yoga, vägledda meditationer och andningsövningar, konkreta övningar i att hantera och läka ditt medberoende.

Vi börjar dagarna med ett lätt yogapass/andning/meditation för att sätta tonen för dagen.

Yoga och meditation är ett underbart komplement för att befästa processer och nya strategier i kroppen. Den hjälper oss att hantera utmanande situationer och möjliggör rensning och läkning på djupet. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet i yoga.

Detta är ett retreat som sträcker sig över 3 dagar och har fokus på process. Metoden ”Res Dig” är ett pedagogiskt handlingsprogram som enkelt kan användas i arbetet med medberoende. Du jobbar med att kartlägga din egen relation till medberoendeproblematiken. Med denna metod får du verktyg för att kunna lägga det gamla bakom dig, försonas med dig själv och de omkring dig, för att du kan gå vidare friare och gladare. Rekommenderas att du har läst boken ”Res dig” innan, få att snabbt komma in i processen, det är även en fördel att ha börjat på den digitala masterclassen.

Hur stor del av ditt liv styrs av andras åsikter?

Hur stor del av ditt liv är marknadsföring?

Vilken del av ditt liv är du?

Kurslängd: 3 dagar, 9-17

Pris: 10375 kr (moms tillkommer för företag)

Ingår: 3 dagar processinriktad kurs/utbildning, Digital Masterclass, 10 moduler

Kost och logi; Pris 3000 kr del i dubbelrum, (tillägg 1000 kr för enkelrum med dusch och toalett i korridoren, 1500 kr för eget rum med dusch och toalett.

Plats: Livered Herrgård 217, Sollebrunn, Västergötland

Max 10 personer

Datum: 29-31/8-24

Anmälan sker till madeleine@nyasteget.se

 

Kursinnehåll

3 dagars intensivt processorienterat arbete. Materialet är speciellt framtaget för dig som vill ha en kick-start i att ta tag i ditt medberoende. För att få en djupare kontakt och förståelse för din process så lägger vi in pass med yoga, meditation och promenader i tystnad.

Studiematerialet är framtaget som ett komplement till boken Res Dig.

Teori varvas med övningar. Du får läxor på kvällarna för att kunna vara i process och därmed utveckling, så ett tips är att inte boka in annat på kvällarna.

Under dessa 3 dagar kommer vi att ta upp medberoendets mönster och strategier, hur de påverkar våra liv, roller i familjen, värderingar, sex, skam, skuld och offerroller. Vi tittar på hur vi kan vända våra negativa beteenden och strategier till att bli våra superkrafter.

 

Vi är redo! Är du?

Denna retreat består av koncentrerade dagar av process och övningar, i grupp och enskilt.

Du får verktyg för att hantera och läka ditt medberoende. Du får även med dig den nya digitala Masterclassen i 10 moduler, vilket gör att du kan börja processen på en gång. Den kommer även hjälpa dig att fortsätta ditt arbete med dig själv och ge dig en tydlig struktur att följa.

Vi lägger stor vikt vid kosten, som är hemlagad, nyttig och smakrik.

Susanne Hörder Lindsskog (Freevia Yoga och Samtal) kommer att hålla i yoga, meditation och andningsövningar. http://www.freevia.se