Låt inte din historia styra din nu-tid och din framtid

Låt inte din historia styra din nu-tid och din framtid

  • Vad tar du med dig och vad är dags att släppa taget om 2021
  • 2-3 dgr intensiv kurs/terapi enskilt på Livered kursgård
  • Zoom-samtal 30-60 minuter
  • Boken ”Res dig! Läk ditt medberoende” till specialpris fram till jul 200 kr

Nu i december är det en bra tid att reflektera över året som gått, vad som har varit bra, vad har varit mindre bra? Vad tar du med dig och vad är dags att släppa taget om.

När julen närmar sig så blir många påminda om familjen och relationerna vi har till våra familjemedlemmar, vissa är enkla, okomplicerade och kärleksfulla medans andra kan vara mer komplexa med ingredienser som svek, besvikelse, skam, skuld och sorg.

Det är aldrig försent att skaffa sig en lycklig barndom, men för att det ska bli möjligt så behövs en del städning. Det är svårt eller omöjligt att påverka andra men du kan förändra dig själv genom att hitta nya förhållningssätt och att försonas med det förflutna.

Vi har alla påverkats av Corona-pandemin på olika sätt, så även jag och mitt företag Nya Steget. För tillfället så finns det inga nya datum för nästa 3 dgrs workshop, Steg 1 och 2, men det går att komma enskilt till Livered kursgård och intensivjobba 2-3 dagar, (eller fler).

Det har varit ett antal personer under hösten som har passat på att använda tiden för en djupdykning och det har varit ett väldigt inspirerande sätt att arbeta på. Så om du är intresserad av att på djupet arbeta med ditt medberoende eller fortsätta din resa med fördjupning, så är du varmt välkommen att höra av dig på info@nyasteget.se

Fram till jul så är det även möjligt att köpa boken ”Res dig! Läk ditt medberoende” till ett reducerat pris, 200 kr istället för 270 kr (+ frakt 59 kr).

Det finns även möjlighet att boka samtal/möte via zoom för en reflektion över året eller en boost inför jul och nyår.

Jag vill passa på att påminna dig om att ofta, helst dagligen, stanna upp och ta en liten stund för reflektion, lägg gärna in 5 minuter fokuserad andning en eller flera gånger om dagen.

Reflektera över om du är på rätt väg, gör du det du vill och det som stärker dig? Omger du dig med människor som ger dig energi? Bli mer medveten om dig själv och dina val.

Jag hoppas att vi ses eller hörs under det kommande året och att vi kan fortsätta att stärka varandra på vår resa.

God jul och ett Gott Nytt År önskar Madeleine och Nya Steget 

Madeleine
madeleine@nyasteget.se