E-Terapi

E-terapi för medberoende i tio steg med Madeleine Swartz

Är du omvärldsstyrd? Styrs ditt liv av hur någon annan tänker, känner och handlar? Då kanske du lider av medberoende.

Nya Steget via Lifecap har en lösning. Vi har sett upprepade gånger hur väl det fungerar. Skillnaden mellan ett liv som medberoende och ett liv med friska relationer är obeskrivlig. Vill du göra den resan är Madeleine Swartz definitivt den bästa reseledaren.

Det unika med den här kognitiva E-terapin (KBT) är att Madeleine själv är ett levande exempel på att det här fungerar. Hon har själv levt i problemet och tagit sig därifrån tillsammans med sina två döttrar.

Du kan genomföra sessionerna när du vill, var du vill och hur många gånger du vill. Du kan även använda E-terapin för att förbereda dig för eller minska kostnaden för traditionell terapi.

Vi erbjuder en djupgående serie om tio avsnitt kognitiv E-terapi mot medberoende, varje avsnitt omfattar video eller ljudinspelning samt text och bild med tillhörande uppgifter.

Har du gått i terapi tidigare? Känner du dig osäker på om detta är möjligt? Vi förstår det. Att gå till en terapeut eller psykolog utan egen erfarenhet av medberoende kan vara som att lära sig att köra bil av någon som aldrig har suttit bakom ratten. Det är skillnad som natt och dag att få hjälp av någon som faktiskt har genuin erfarenhet av att lösa problemen som man själv lider av.

Madeleine levde med en alkoholist och har två barn (numera vuxna) som växte upp med missbruk och medberoende i familjen.

Madeleine Swartz, Dipl. Beroendeterapeut, 12-stegsterapeut, kognitiv coach och energiterapeut. Lifecap anlitar henne som lärare på sina terapeututbildningar, hon har skrivit boken ”RES DIG! – läk ditt medberoende” och har erfarenhet av eget alkoholmissbruk och medberoende. Madeleine är din terapeut och handledare i E-terapin om att hantera medberoende.

Pris E-terapi

3495 kr ink.moms (ordinarie pris)

Just nu erbjuder vi E-terapin till ett specialpris 2495kr.
Använd kampanjkoden NyaSteget vid anmälan så får du 1000 rabatt.

För att anmäla dig & köpa kursen:

Vill du verkligen lyckas med din egen process, bli speglad, lyfta på skuld och skamlocket och landa i dina egna värderingar som skall utgöra din nya kompass?

Då kan du enkelt lägga till 5 eller 10 timmars samtal på Skype/Facetime. De kan även delas upp i halvtimmar. Det kommer stor skillnad i resultatet om du får spegling och handledning genom de tyngre avsnitten.

För att få ut det mesta möjliga av din E-terapi, rekommenderar jag att kombinera den med 5 eller 10 Tim på Skype/FaceTime till en kostnad av:

  • 5 samtal 7 000 kr (ink moms) + moms för företag
  • 10 samtal 12 500 kr ( ink moms) + moms för företag

Vid köp av samtal får du även boken Res dig! läk ditt medberoende.

Kursinnehåll

Hantera ditt medberoende – tag kommandot!
Inledning
Session 1 – Identifikation
Session 2 – Kontrollbehov och bekräftelse
Session 3 – Öppna och slutna familjesystem
Session 4 – Familjeroller och offret
Session 5 – Processtrappan och Medberoendets triangel.
Session 6 – Hårddisken, skammen och skulden.
Session 7 – Självhjälpsgrupper
Session 8 – Värderingar, gränssättning, andlighet.
Session 9 – Ansvar, gottgörelse och förlåtelse.
Session 10 – Jagets tillblivelse fortsatt handlingsplan
Sammanfattning