Res dig – på ett år!

Res Dig – på 1 år!

Detta är ett program för dig som vill göra en förändring på djupet. Jag följer dig under ett år och om du gör din del av jobbet kan jag garantera dig en förändring, som innebär en ny frihet, där du går ifrån att vara styrd av omgivningen, din uppväxt, dina gamla ”programmeringar” till att utvecklas till din fulla potential och styra ditt liv ifrån en ny plattform, inifrån dig själv.

Du kommer att identifiera dina gamla strategier och mönster, lägga pusslet av dig själv, jobba dig igenom skam och skuld, skapa dig en plattform för vad som är dina värderingar. Du jobbar fram ditt eget recept utifrån dina behov och drömmar. Kom ihåg, det är du som är experten på dig själv, ingen känner dig bättre än vad du själv gör.

Det finns 3 alternativ att välja på. Gemensamt för de 3 alternativen är att du har tillgång till Nya Stegets specifika tjänster under ett år. Året börjar när du gör din bokning.

Du kan antingen betala hela summan vid ett tillfälle eller dela upp betalning per månad. 

Varför ett 1-års program?

Tiden är en avgörande faktor för att befästa nya tankar, beteenden och känslor. Trots att vi alla vet att det inte fungerar med en quick-fix, så är det precis vad vi önskar oss. En quick-fix ger oss en tillfällig lättnad, vi upplever att vi gör något, är handlingskraftiga och tar tag i våra problem, men lättnaden går snart över och vi sjunker djupare ner i frustration, stress, ångest eller depression.

Nycklarna till förändring är handling, tid och disciplin. Det går inte att lära sig att springa maraton på en vecka eller en månad, det krävs en långsam uppbyggnad och långvarig träning för att klara av ett maratonlopp. Att göra en bestående betendeförändring kräver många repetitioner och precis som en maratonlöpare tränar sig fysiskt, behöver du träna dig fysiskt, känslomässigt och gärna själsligt/andligt för att träna upp din spänst och kondition. Det gäller att träna sin IQ, EQ och SQ.

Sannolikheten att lyckas med en bestående förändring är att dedikera sig till uppgiften under en längre tid, så att orden blir till handling vilket skapar nya tankar och känslor som i sin tur skapar nya nervbanor och öppnar upp för nya sätt att tänka, känna och handla.

Jag kan garantera dig en förändring om du gör din del.

Du får ett personligt program som du följer under året.

 

Stödjande samtal

Under ditt år så har du tillgång till 12 timmars enskilda samtal, via skype/facetime. Genom samtalen får du en möjlighet att fördjupa dig i de delar som är tuffast att ta sig igenom. T ex rädslor, skam, skuld och hur dina gamla strategier inte längre gynnar dig. Tiden fördelas efter dina önskningar under året och kan även delas upp i ½ timmar.

 

Påfyllningsdagar

Nya Steget har ett antal påfyllningsdagar under året och det ingår två sådana tillfällen i ditt program. De är tillgängliga efter att du har gått en 3 dagars workshop eller varit på en 5 dagars retreat. Påfyllningsdagarna hålls i grupp, heldagar.

Hör av dig till info@nyasteget.se eller ring Madeleine Swartz på 0730-636800 så hittar vi den bästa lösningen för dig.

3 Alternativ

3 dagar workshop, påfyllning + samtal:

 • 3 dagar intensiv processinriktad workshop i grupp
 • 2 x 1 heldag påfyllning
 • 12 timmar enskilda samtal på facetime/skype. Kan fördelas på ½ timmar.
 • Ingår också: Boken Res Dig, övningar, studiematerial och ”hemläxa”

Pris: 24000 kr, 2000 kr/mån (program under ett år).

Läs mer om 3 dagar workshop, påfyllning och samtal – ett år,  här

 

E-terapi + samtal:

 • Du jobbar dig igenom en omfattande e-terapi (10 sessioner)
 • 12 timmar enskilda samtal på facetime/skype. Kan fördelas på ½ timmar.
 • Ingår också: Boken Res Dig, övningar.

Pris: 17000 kr, 1500 kr/mån (program under ett år)

Läs mer om E-terapi och samtal – ett år, här

 

5 dagar Retreat, påfyllning + samtal:

 • 5 dagar Retreat på kursgård med djupgående process
 • 2 x 1 dag påfyllning
 • 12 timmar enskilda samtal på facetime/skype. Kan fördelas på ½ timmar.
 • Ingår också: Boken Res Dig, övningar, studiematerial och ”hemläxa”

Pris: 37000 kr, 3000 kr/mån (program under ett år).

Läs mer om 5 dagar Retreat, påfyllning och samtal – ett år, här

 

Moms tillkommer för företag på alla tre alternativ.

Hör av dig till info@nyasteget.se eller ring Madeleine Swartz på 0730-636800 så hittar vi den bästa lösningen för dig.